FysioBalance

FysioBalance

Reformer Tisvilde

Tisvildevej 28
3210 Vejby

NYHEDER & EVENTS

Nye restriktioner, december 2020

Dato: 10.12.2020

Kære medlemmer

Vi er desværre blevet påtvunget, at lukke alle vores FysioBalance reformer hold fra onsdag d. 9/12 til og med søndag d. 3/1 2021.
Det er vi selvfølgelig meget kede af😥

Vi opdaterer og informerer løbende på FysioBalance.dk

Forhåbentlig kan vi byde alle indenfor til træning igen mandag d.4/1 2021.
Pas godt på jer selv og hinanden.

Vi ses snart igen.♥️

Tina, Stine, Vibeke og Annelise

FysioBalance

NU KAN DU IGEN KØBE DINE KLIPPEKORT ONLINE

Dato: 22.07.2020

Vores online betalingssystem er nu oppe og køre, så det er igen muligt at købe sine klippekort direkte i bookingsystemet. For at købe nye klippekort skal du logge ind på din profil og vælge “Medlemskaber” øverst på siden. Her vil du kunne se dine eksisterende klippekort og til højre på siden vil du finde knappen “køb nyt medlemskab”!


Oplever du problemer, må du endelig ikke tøve med at kontakte os på info@fysiobalance.dk og så vil vi hjælpe dig videre med dit køb 🙂

KØB VIA HJEMMESIDE DESVÆRRE IKKE MULIGT – ENDNU!!

Dato: 07.07.2020

Kære FysioBalance medlemmer –  Nye som gamle

Vi er i gang igen med reformertræning

Rigtig mange af jer har været inde og booke tider på vores nye booking system hvor alt virker lovende. OBS – Man går ind via linket eller hjemmesiden, så vær opmærksom på at vores gamle App ikke er aktiv mere. 

Desværre er vores online betalingssystem ikke oppe at køre endnu !! men kommer det forhåbentlig i løbet af denne uge. 

Hvis i har brug for at købe klippekort må vi derfor indtil videre bede jer om at sende en mail til info@fysiobance.dk, så vil vi ringe jer op, og herfra klare købet via mobilepay, hvorefter vi kan sætte klip ind til jer.

SÅDAN BOOKER DU I DET NYE SYSTEM

Dato: 19.06.2020

Så er der åbnet op for booking i det nye system..
For at booke første gang, skal du gøre følgende:

– Brug dette link: https://vpn.complimentawork.dk/cgi-bin/WebObjects/CamTeamPortal.woa/wa/login?clinicPk=0000C0A8C102000007D703000000011E39B863D38F3693B5 eller tryk på “online booking” på vores hjemmeside
– Tryk “log ind”
– Tryk “Jeg har glemt mit medlemsnummer/kodeord”
– Indtast din email og du vil få tilsendt et kodeord som kan rettes til mens du opdaterer oplysningerne på din profil.
– Så er du klar til at booke 🙂

Som tidligere nævnt, er der åbnet op for at hvert medlem kan have 10 aktive bookinger ad gangen. Lige så snart man har været til en af de bookede træninger, frigives der i systemet en mulighed for at lave en ny booking.

Vi har forsøgt at lægge ekstra hold i holdplanen henover sommeren så alle kan få plads til at træne. Der er plads til 8 deltagere på hvert hold, så der burde være rig mulighed for at få stillet træningsbehovet ovenpå corona-tid 🙂 Vi har lavet en minimumsgrænse for deltagere på hold, så hvis der er færre end 4 tilmeldte til træningen, aflyses holdet.
Efter sommeren, vender vi igen tilbage til den vanlige holdplan.

Opstår der problemer med bookinger eller har du spørgsmål til det nye system/eksisterende klip, må du endelig ikke tøve med at kontakte os på info@fysiobalance.dk.

Vi ses meget snart,

FysioBalance Teamet – Annelise, Vibeke, Stine og Tina

VELKOMMEN TILBAGE I FYSIOBALANCE

Dato: 16.06.2020

Kære medlem,

Så er det endelig ved at være tid til at genoptage træningen i FysioBalance. I denne tid er der sket en hel del heroppe, men nu er vi endelig klar til at tage imod dig igen. Nedenfor har vi samlet informationer der er vigtige for træningsopstarten.

Nyt bookingsystem:
For at vi har kunnet holde skruen i vandet, valgte vi meget hurtigt i nedlukningen at trække stikket på vores bookingsystem og overgå til et andet der var økonomisk overkommeligt i en presset tid. Dette vil selvfølgelig have lidt betydning for alle vores kære medlemmer, men vi håber inderligt at i vil tage imod det nye system med åbne arme.

Fra på fredag d. 19/6 vil det være muligt at booke træning. Du vil den dag modtage en email med link og information om hvordan du logger ind første gang i det nye system Fremadrettet vil det være muligt at lave 10 bookinger ad gangen så vi sørger for at der er plads til alle. Lige så snart man har været til en af de bookede træninger, bliver det så muligt at lave en ny booking og så fremdeles.

Nye køb vil først kunne foretages online fra 1/7 da vores betalingssystem endnu er ved at blive opsat. Har man behov for at gøre køb inden da, kan dette gøres i studiet med mobilepay.

Eksisterende klip:
Alle eksisterende klip er ført med over i det nye bookingsystem og ligger klar til at blive brugt. Vi har forlænget gyldigheden så alle klip gælder 6 måneder fra genåbningsdagen d. 29/6 2020.
Er der spørgsmål til eksisterende klip, må i endelig ikke tøve med at hive fat i os eller skrive mail til info@fysiobalance.dk.

Træningen:
Da der fortsat er retningslinjer der skal følges fra sundhedsstyrelsen, vil vi i en periode udelukkende køre Classic reformer hold og ikke anvende jumpboards. Dette gør vi for at mindske smittespredning. Alle hold vil vare 50 min og så vil den resterende tid bruges på at lufte ud og spritte af så der igen er helt rent i træningssalen.

Alle bedes anvende handsker når der trænes i reformeren og vi beder alle vores medlemmer om at spritte hænder som det første når man ankommer til FysioBalance.
For at undgå for mange mennesker i lokalerne ad gangen, beder vi alle vente udenfor inden træning. Instruktøren vil komme ud og hente jer når der er klart til næste hold.

Priser:
Priserne på vores klippekort har længe ligget lige på grænsen til hvad vi har kunnet klare økonomisk når vi kører så små hold på meget dyrt udstyr. Efter den økonomiske mavepuster som Corona har været for langt de fleste små virksomheder, er vi dog nødt til at erkende at der må skrues en smule på priserne. Derfor vil priser på klippekort fremover se således ud:

1 klip = 175,-
5 klip = 800,-
10 klip = 1500,-
20 klip = 2600,-

Retningslinjer:
1. Når du ankommer til FysioBalance, beder vi dig som det første om at afspritte dine
hænder. Du finder håndsprit flere steder ved ankomst.
2. Vi beder dig anvende handsker under træningen. Du kan fint anvende reformerhandsker og ellers kan disse købes i forbindelse med træning.
3. Efter træning, beder vi dig være ekstra grundig med rengøring af reformerne. Vi går efter og spritter alle håndtag af med 85% sprit.
4. Det er fortsat muligt at anvende vores puder til træningen, men vi beder alle medbringe et håndklæde eller et pudebetræk som puden kan pakkes ind i.
5. Vi sørger alle for at passe på hinanden, så vi beder dig om at holde god afstand til andre medlemmer. Vi ser fortsat frem til igen at kunne kramme.
6. Føler du dig sløj, så bliv hjemme og plej dig selv til du er helt frisk igen.

Tusind tak for al jeres opbakning i denne tid. Vi kan ikke beskrive hvor meget det har varmet! Vi glæder os ubeskriveligt meget til at se jer alle igen i reformerne..


Kærlige hilsener
FysioBalance Teamet – Annelise, Vibeke, Stine og Tina